TEL: 06 53830210  MAIL: info@isowilms.nl

IsoWilms

Wie zijn we

ISOWilms is de isolatiespecialist, of het nu gaat om de isolatie van daken, wanden, spouwen of vloeren; bij ISOWilms vind je naast deskundig advies ook de juiste materialen. Het verschil tussen ISOWilms en je huidige leveranciers is onze persoonlijke touch en onze transparante werkwijze.

Wij helpen bouwers en verbouwers kiezen van het juiste type isolatie. Hier kom je alles te weten over de soorten isolatie, hoe je moet isoleren en welke isolatiematerialen je kan kiezen volgens ruimte, budget en vrije oppervlakte.

We zorgen dat je de gepaste isolatie op het juiste moment op de gewenste locatie ontvangt.

Kortom wij leveren de geschikte isolatie voor elke klus. Mocht je vragen hebben, benader ons!

Over mij

Ik ben René Wilms, eigenaar van ISOWilms.

Ik ben mijn werkzame leven begonnen in een binnen-, en vervolgens, buitendienstfunctie in bouwmaterialen. Een leuke leerzame tijd die ik na tien jaar verruilde voor een inkoopfunctie bij de grootste bouwmaterialenhandel van Nederland. Zeven jaar later was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik overgestapt naar de industrie. Ik ging werken bij een kleine producent van EPS (Tempex) waar ik verantwoordelijk was voor zowel verkoop, marketing als het laten groeien van het bedrijf.

 

Hierna kon ik direct verder in deze branche bij een van de grootste producenten van dakplaten en EPS in Gemert. Hier was ik verantwoordelijk voor de verkoop in het buitenland en voor specials in EPS.

 

Nu ben ik klaar om mijn droom waar te maken. Door de oprichting van ISOWilms komen al mijn ervaringen, vaardigheden en kennis bij elkaar die ik de laatste 26 jaar heb opgedaan: verkoop in de regio, inkoop van (isolatie) materialen en het maken van specials voor klanten.

Zo ben ik de meest geschikte partner voor klanten die graag sparren met een specialist en kwaliteits- en prijsbewust zijn. Ik houd van persoonlijk contact, reageer vlot op vragen en zorg voor prijstransparantie.

Ben je benieuwd? Dan verheug ik me erop je te ontmoeten en met je samen te werken.

Rene Wilms

Transparante werkwijze

Ik lever de gewenste isolatiewaardes binnen het gestelde budget met transparante prijsafspraken.

Persoonlijke touch

Ik houd van persoonlijk contact en reageer vlot op vragen.

Gepaste isolatie

Ik zorg voor de juiste isolatie voor dak, wand, vloer, spouw maar ook bij renovaties.

Vlotte levering en scherpe prijzen

Je ontvangt de isolatie op het juiste moment op de gewenste locatie tegen de scherpste prijzen.