TEL: 06 53830210  MAIL: info@isowilms.nl

IsoWilms

Wie zijn we

ISOWilms is de isolatiespecialist, of het nu gaat om de isolatie van daken, wanden, spouwen of vloeren; bij ISOWilms vind je naast deskundig advies ook de juiste materialen. Het verschil tussen ISOWilms en je huidige leveranciers is onze persoonlijke touch en onze transparante werkwijze.

Wij helpen bouwers en verbouwers kiezen van het juiste type isolatie. Hier kom je alles te weten over de soorten isolatie, hoe je moet isoleren en welke isolatiematerialen je kan kiezen volgens ruimte, budget en vrije oppervlakte.

We zorgen dat je de gepaste isolatie op het juiste moment op de gewenste locatie ontvangt.

Kortom wij leveren de geschikte isolatie voor elke klus. Mocht je vragen hebben, benader ons!

 

 

Max van den Broek

Sinds 1 oktober 2019 zet ik IsoWilms voort. Ik dank de bestaande klanten van IsoWilms, vanaf het eerste uur gunnen zij mij bestellingen en krijg ik de kans te tonen dat ik snel én tegen scherpe prijzen kan leveren.

IsoWilms blijft dé isolatiespecialist zoals jullie die kennen. We helpen bouwers en verbouwers met het kiezen van het juiste type isolatie, zoals EPS, PIR of XPS; we leveren op het gewenste moment tegen goede prijzen.

Ik heb jarenlange ervaring als in- en verkoper van bouwmaterialen bij verschillende organisaties. Ik werk snel, afspraak is afspraak en ik ken de kracht van concurrerende prijzen.

Ik verheug me erop jullie nummer één isolatiespecialist te zijn. Ik ben bereikbaar onder het vertrouwde nummer: 06-53830210 en mailadres info@isowilms.nl

 

René Wilms

René Wilms, richt in 2016  ISOWilms op. Door een noodlottig ongeval is René in de zomer van 2019 overleden. Zijn vrouw Germa draagt het bedrijf over aan Max van den Broek, een bevlogen expert in de bouwmaterialen wereld.

Rene Wilms

Transparante werkwijze

Ik lever de gewenste isolatiewaardes binnen het gestelde budget met transparante prijsafspraken.

Persoonlijke touch

Ik houd van persoonlijk contact en reageer vlot op vragen.

Gepaste isolatie

Ik zorg voor de juiste isolatie voor dak, wand, vloer, spouw maar ook bij renovaties.

Vlotte levering en scherpe prijzen

Je ontvangt de isolatie op het juiste moment op de gewenste locatie tegen de scherpste prijzen.